Katalog i cjenik majica i naljepnica

Slike sa natpisima, zidne naljepnice i majice sa natpisima – Cjenik i katalog

Promo ponuda KRATKI RUKAV – kliknite i provjerite : 2Box / 4Box // niže cijene za 2Box i 4Box //

Cjenici i katalozi

Posebna ponuda majice za kraj škole – maturante

 • Majice za kraj 8 razreda, majice za 8 razred, majice za maturante, majice za kraj škole. Majice za promocije, reklamne majice i navijačke majice. Cijena već od 50 kn/kom za narudžbu u količini od 20 i više komada. Cijena uključuje natpis na majici termo tisak – jedna lokacija. U cijenu uključena folija jedna boja do veličine 24×20 cm. Termo tisak u boji tzv. slike sa natpisima, do veličine 21*29 cm. (A4 format) Cijena je, kako smo napisali 50 kn. Dostupne boje za natpise provjerite ovdje.

Majice sa natpisima

Cijena za majice (minimalna narudžba 1 kom, vaš natpis):

NAPOMENA: Napisane cijene su OD kuna. To znači da imamo u ponudi i KVALITETNIJE MAJICE koje su samim tim i skuplje. Slike sa natpisima, tisak ili termo otisak uvijek iste kvalitete. Osnovna kvaliteta majica je Fruit of the Loom (ili slična 4works, B&C…) odnosno što trenutno imamo na lageru. Ukoliko, naravno, nije drugačije dogovoreno. Kvaliteta majica ovisi o proizvođaču i vrsi materijala. U principu, viša cijena uvjetuje i veću kvalitetu majica. Ukoliko ste od onih koji žele nešto više, slobodno pošaljite upit. Pokušati ćemo Vam izaći u susret koliko god je to u našoj moći.

Ukoliko ne želite majicu sa tiskom/natpisom možete naručiti zermo foliju koju možete jednostavno sami speglati na svojoj majici, jakni, hlačama… Cijena termo folije za pamučne majice je već od 30 kn za termo naljepnicu.

 • KRATKI RUKAVI 100% PAMUK
  DJEČJE, UNISEX, MUŠKE, ŽENSKE majice
  MORNARSKE  majice
  MASKIRNE  majice
 • KRATKI RUKAVI PERFORMANCE DRY FIT
  (kao dres, idealno za bicikliste i rekreativce, cijena uključuje reflektirajući natpis)
  FLUORESCENTNE majice
 • DUGI RUKAVI
  DJEČJE, UNISEX, MUŠKE, ŽENSKE majice
 • DUGI RUKAVI ZIMSKE BEZ KAPULJAČE
  DJEČJE, UNISEX, MUŠKE, ŽENSKE majice
 • DUGI RUKAVI ZIMSKE SA KAPULJAČOM (Dukse, Hooded)
  DJEČJE, UNISEX, MUŠKE, ŽENSKE majice
  UNISEX maskirne majice
 • HLAČE MASKIRNE DUGE ZIMSKE RADNE
 • SOFTSHELL JAKNE
  UNISEX, MUŠKE, ŽENSKE

MAJICE web CJENIK 2017
MAJICE web VINIL KATALOG

Katalog proizvoda (specifikacija odjeće)

Slike sa natpisima

 • CJENIK (u izradi)
 • KATALOG (u izradi)

Zidne naljepnice, naljepnice za zid, naljepnice za automobile, naljepnice za staklo, glassdecor, slike sa natpisima, termo naljepnice…

 • CJENIK (u izradi)
 • KATALOG (u izradi)
 • velike naljepnice m x 0,6m
 • male naljepnice već od 30 kn/kom
 • termo naljepnice već od 30 kn/kom

slike sa natpisima by vinil cijena katalogDobrodošli na stranicu sa našim katalozima i cjenicima. Pokušati ćemo biti ažurni i promptno mijenjati cijene i dodavati nove radove u kataloge. Naš glavni proizvod je naljepnica, odnosno naljepnice svih vrsta. Za sada koristimo naljepnice koje se ljepe na razne glatke površine ili termo naljepnice za tkanine (majice, hlače, jakne…). Glatke površine su stakla, automobili, PVC, razni metali i ostali materijali glatkih pretežito ravnih površina. Za zakrivljene površine koriste se posebne folije koje naručujemo po potrebi. Reflektirajuće folije ili fluorescente folije te folije koje svjetle u mraku naručuju se po narudžbi od proizvođača.

Termo folije za slike sa natpisima

Osim toga imamo i folije koje se ljepe na tkaninu termo prešom. To su folije za tisak na majice, tisak na jakne, tisak na kape, tisak na trenirke, tisak na dresove. Pretežno radimo na principu “monochrome” tiska, dakle dvije boje, kontrast pozadine i jedne folije. Ponekad dodamo još neku boju, ali u principu sve “slike” su clipart ili isječak crteža. Osim slike sa natpisima imamo i same natpise, bilo oni popularni ili neki naši jedinstveni. Što se toga tiče, vrlo smo fleksibilni i nastojimo udovoljiti našim klijentima bilo kvalitetom bilo cijenom bilo kvalitetom i cijenom. Zato u ponudi imamo više vrsta istih majica i folija.

Nekome je bitno da ima povoljniji proizvod, nekima je kvaliteta bitnija. Mi Vam možemo ponuditi i jedno i drugo, za razliku od većine konkurencije koja ima samo jednu vrstu, jednu cijenu. Znamo da je to jednostavnije, manji broj artikala, veći rabati i veća zarada. Nama je prvenstveno zadovoljstvo klijenata ispred zarade jer želimo da nam se vraćate i da budemo Vaši dobavljači. Želimo raditi i sutra i prekosutra, zato želimo zadovoljnog kupca. Nastojimo u svakom segmentu biti fair-play a ne fear-play igrač.

Pogledajte kataloge, naručite nešto za sebe ili sebi drage osobe. Možete i za one “malo manje drage” sa nekim škakljim natpisom 😀

-0-

One thought on “Katalog i cjenik majica i naljepnica

Comments are closed.