Usluge

Dizajn / Tisak Majice i Naljepnice / VINIL dizajn

Dizajn, design ili oblikovanje reklamnog materijala uključuje izradu idejnoga rješenja ili modifikaciju postojećeg.Oblikovanje reklamnog materijala je zahtjevan dio našeg posla jer iziskuje mnogo utrošenog vremena u cijelu priču. Trudimo se svakome ostvariti vizualni identitet onakav kakav zaslužuje, najbolji koji možemo napraviti. Za nas svaki klijent je bitan klijent i ne radimo razlike između “velikih” i “malih”. Jedino što nam je bitno je zadovoljan klijent. Primjer jednog promo spota partija noćnoga kluba koji je prekinut velikom neverom.

izvor: Moj YouTube kanal

Što spada pod dizajn?

VINIL dizajn logo web www.vinil.hrNa jednom mjestu možete dobiti tzv. START PAKET koji se sastoji od idejnoga rješenja (dizajn) logotipa, posjetnica, memoranduma i ostalog. Uz to možemo Vam pomoć pri registraciji vlastite .HR* domene (ukoliko ju još ne posjedujete), zakup prostora za Vaše web stranice u prvoj godini kao i izradu istih. Bilo da se radi o jednostavnim “one page” HTML ili kompleksnim WORDPRESS CMS sustavu. Kod WP koristimo već gotove predloške kod kojih možete jednostavno nadograditi izgled Vaših web stranica jednim klikom miša. Uz izradu, u mogućnosti smo Vam i “napuniti” web autorskim sadržajem i napraviti osnovnu SEO optimizaciju po Vašim ključnim riječima. Autorski sadržaj može biti tekst, fotografija i/ili video.
Da bi i Vaš ured/poslovnica bili u skladu sa vizualnim identitetom reklamnih materijala izrađujemo naljepnice za uljepšavanje prostora u vidu jednostavnijih grafika i tekstova. Vaš vizualni identitet možemo prenijeti i na Vaše vozilo i radnu odjeću.

Kako to sve funkcionira?

U principu vrlo jednostavno. Vi nama pošaljete upit sa konkretnim zahtjevima, mi Vama ponudu i ako prođemo taj prvi korak, možemo započeti sa suradnjom.

*.HR domena može se registrirati besplatno kod pravnih osoba (j.d.o.o, d.o.o., d.d., …) i fizičkih osoba koje obavljaju neku djelatnost. (obrtnici, umjetnici…). Svatko može dobiti najviše jednu besplatnu domenu a ostale se naplaćuje prema cjeniku u registru. Ukoliko želite privatnu domenu i nju je moguće dobiti besplatno, ali naziv domene isključivo je oblika ime-prezime-dodatak.from.hr. Dio “dodatak” nije obavezan. Istovremeno s domenom .from.hr registriraju se i domene .name.hr i .iz.hr. Više o HR domenama na stranicama registra DNS.hr. VINIL.hr je jedna od njih…

-160-