Usluge

Marketing Fotografiranje Slikanje Snimanje

Fotografiranje, slikanje i snimanje događanja, partija, apartmana, kuća za odmor, stanova… Uz snimanje u mogućnosti smo Vam ponuditi i obradu i montažu istih.

Snimljeni materijal pripremamo za daljnje korištenje u medijima, bilo da se radi o elektroničkim (web stranice…) ili tiskanim medijima.

izvor: moj YouTube kanal

Na gornjem linku možete vidjeti neke od naših radova.
Ovdje je samo dio naših radova, onih za koje smo dobili dopuštenje za objavljivanje. Radimo kratke promo spotove koji mogu biti fotografiranje, slikanje i snimanje ili kombinacija videa i fotografija. Sam nastanak video zapisa ponekad je vrlo dugotrajan proces, počevši od odabira lokacije, snimanja, odabira, montaže i finaliziranja proizvoda. Baziramo se na “jednostavnijim” photo-video poslovima koji ne zahtijevaju veliku post-produkciju jer za to nemamo adekvatnih uvjeta rada. Možda jednog dana i to bude u ponudi, ali za sada možemo ponuditi “jednostavnije” fotografiranje, slikanje i snimanje.

Nekoliko korisnih informacija prije narudžbe za fotografiranje, slikanje i snimanje

Fotografiranje slikanje snimanje photo video majice sa tiskomZa početak, prilikom same narudžbe za fotografiranje, slikanje ili snimanje bilo bi poželjno da si organizirate nekakav plan o tome što i kako želite predstaviti sebe, proizvod ili objekt. Što želite postići tim promo materijalom, koja Vam je ciljana publika i kakvu poruku želite prenijeti. Imajte na umu da materijal ne bi trebao biti opširan nego kratak, jasan i sažet kako potencijalni klijenti ne bi odustali na pola prezentiranoga materijala jer tek na kraju se pojavljuje ono zbog čega ste i sami odlučili ući u investiciju zvanu promocija. Ili ako je na početku fokus Vašeg projekta a cijeli materijal zamoran, do kraja će većina potencijalnih klijenata i zaboraviti što je bilo na početku. Cijeli PROJEKT photo-video snimanja i montaže zahtjeva mnogo vremena i truda te je na Vama da osmislite osnovne smjernice projekta jer jedino Vi znate što želite i u kojem smjeru namjeravate ići u budućnosti.

Mi, obrt VINIL, smo ovdje da Vas pratimo i sugeriramo, usmjeravamo i savjetujemo te na kraju pokušamo realizirati Vaše zamisli.
Uz fotografiranje, slikanje i snimanje u mogućnosti samo Vam ponuditi i tisak na majice te dizajn ili oblikovanje reklamnog materijala

Cijene variraju i zavise od mnogih čimbenika tako da se one posebno dogovaraju za svaki pojedinačni posao, kao i dinamika i uvjeti plaćanja.

-57-