Dobrodošli na VINIL.hr web

VINIL.hr nastao je sasvim slučajno. Kako većina poslova koje obavljam radim sa folijom za izrezivanje, tražeći odgovarajuće materijale riječ VINYL ROLL postala je kao preporuka GOOGLEa i dolaskom u upravu za otvaranje obrta VINIL je bilo sasvim logični odabir. Sam logo je kombinacija ROLE FOLIJE, LP PLOČE (sinonim VINYL) i smajlija. Smile ima "oko" koje je pokupljeno sa zadnjeg slova "i".

Priča ide otpriliko ovako: Radim sa folijom iz role. Folija je plastična, odnosno PVC (poli-vinil-klorid) ili skraćeno VINIL. Vlasnik je rođen sedamdesetih godina prošlog stoljeća a i tisućljeća i odrastao je na VINILU (LP pločama) koje su se između ostalog nabavljale i u "Jugotonu" današnja "Croatia Records" a ako ih nije bilo dolazille su iz amerike, UK, njemačke, italije, austrije...

A i 2016 bila je godina praćenja brutalne serije VINYL...

vinil.hr

Profesionalna usluga

U svakom poslu kojeg se prihvatiomo prilazimo sa maksimalnom dozom profesionalizma i svaki posao obavljamo najbolje što znamo.

Podrška i savjetovanje

Fair Play Ugovori

Ugovori bez skrivenih zakulisanih igara i sitnih slova. Nastojimo biti transparentni i u startu dogovoriti što više detalja.

Marketing Fotografiranje Slikanje Snimanje

Fotografiranje, slikanje i snimanje događanja, partija, apartmana, kuća za odmor, stanova… Uz snimanje u mogućnosti smo Vam ponuditi i obradu i montažu istih.
(više…)

-63-

T-shirt majice kratkih i dugih rukava B&C Fruit of the Loom 4 works MYDAY

Tshirt majice sa natpisima samo je jedan od poslova kojim se bavimo. U mogućnosti smo Vam otisnuti bilo koji natpis na naše majice koje su pretežno 100% pamuk. (više…)

-334-

Dizajn / Tisak Majice i Naljepnice / VINIL dizajn

Dizajn, design ili oblikovanje reklamnog materijala uključuje izradu idejnoga rješenja ili modifikaciju postojećeg. (više…)

-161-

Kontakt

– datoteke do 10MB šaljite e-mailom ili putem CLOUD servisa
– preko 10MB molimo postavite datoteku u CLOUD i pošaljite link Vašeg CLOUD servisa

CLOUD SERVISI:
http://www.dropbox.com/, http://www.box.com/, https://drive.google.com/drive, https://mega.nz/

crow community
majice za maturante studente skolarce rijeka
brza pizza rijeka
zagrebački trgovinski sistemi zts
quahwa professional coffee