BloG

Majice za parove

m3 folija za zidove carbon folija za automobile

Majice za parove by vinil.hr

Sretni blagdani!

majice za parove cestitka 2016Sretan Božić i Novu godinu želimo partnerima, kupcima i dobavljačima te svim ljudima dobre volje. Svima Vama želimo sve najbolje u novoj 2017. godini, da Vam bude makar malo uspješnija od 2016…

Sretni smo jer smo uspjeli uljepšati nekome blagdane i doprinjeti da personalizirane majice budu i pod borom. Ove godine bile su to, između ostalog, majice sa životinjama, print na majice za parove i majice za osmaše.

Majice za parove

Majice za parove imaju simpatičan print na majice kao što je Queen & King, 1 & 2… Natpisi za majice su u istom kontekstu i dobar je odabir za neku posebnu prigodu kao poklon ili iznenađenje. U taj tisak na majice ubrajaju se i majice sa natpisima Mladoženja i Mlada, Mr & Mrs, Mr. Right and Mrs. ALWAYS Right, His-Hers, Beauty-Beast… e tu trebate posebno naglasiti koja je muška a koja ženska majica sa natpisom.

Posebne cijene za majice za parove. Provjerite u CJENIKU. Ideju možete, možda, pronaći u KATALOGU.

Majice za osmaše

Majice za osmaše dječje su majice sa natpisom koje su posebno dizajnirane za djecu sa mogućnošću ispisa imena djeteta na majicama. Isto tako moguće je naručiti majice za parove u djece npr. za brata i sestru… Ako se naruči početkom godine majice se mogu koristiti za tjelesni tijekom cijele godine jer su majice Fruit of the Loom 100% pamuk otisnute termo folijom koja se može prati na 60 stupnjeva u perilici rublja dok je maksimalna temperatura pranja sve do 80 stupnjeva. Jedina ograničenja su zabrana izbjeljivanja i izbjegavanje sušenja u sušilici rublja iako nije striktno zabranjeno. Prednost termo folije u odnosu za druge tehnike tiska je to ukoliko se desi da se tisak “uništi” popravak se vrši vrlo jednostavnim peglanjem. Osim Fruit of the Loom po zahtjevima možemo nabaviti i majice drugih proizvođača kao što su B&C, Eurowear, 4works, MyDay… A imamo i online katalog nekih od radova.

m3 folija za zidove carbon folija za automobileZa posebne prigode imamo i posebne promo cijene. Majice za parove, majice za osmaše, majice za DJ-e, fotografe, bendove, klubove i sve ostale majice za “gažere” po posebnim cijenama s mogućnošću kombiniranja više boja folija.

Ove godine smo započeli sa SISER termo prešom, ROLAND rezačem folije i folijom njemačkog proizviđača WITPAC i talijanskog SISER. Osim termo folije imamo u ponudi i 3M foliju za automobile i zidove, odnosno za uređenje interijera. Naljepnice imaju garanciju 3-7 godina uključujući fluorescentne i reflektirajuće folije.

Za kraj, želimo se zahvaliti, još jednom, svima Vama koji ste nam iskazali povjerenje i naručili nešto iz naše ponude. Hvala Vam!

 

-451-