SF

Majice za kraj škole – maturante

majice za kraj skole za maturante vinil boje

Majice za kraj škole – za maturante
U mogućnosti smo izraditi majice za maturante, majice za kraj škole, majice za kraj 8 razreda, majice za norijadu. Majice za momačku večer, majice za djevojačku večer, majice…

Majice za kraj škole – za maturante

majice za kraj škole friends prijateljiNekada su samo maturanti izrađivali svoje majice. Krenulo je veoma oskudno, poneki mali tekst na majici i to je to. Danas, napretkom tehnologije imamo mogućnost personaliziranog tiska. Pretežno majice za kraj škole – maturante rade se na sitotisku, što je ujedno i najjeftinija opcija. Međutim sitotisako ima neka ograničenja kao jeftini tisak. Jeftini tisak može biti samo jedna boja. Mi smo u mogućnosti sa konkurentnim cijenama izraditi bijele majice sa kolor tiskom ili tisak u boji. Kako? Vrlo lako i jednostavno. Odredili smo fiksnu naknadu na bazi 20 majica. Za konkretni primjer provjerite cjenik! Naravno, Vi sami određujete što i kako želite. Sami predlažete i kreirate majice ili ih mi kreiramo po Vašim željama. Za veće narudžbe odobravamo dodatne popuste.

Naš je poslovni moto da želimo biti konkurentni, kako cjenovno tako i samim načinom izrade. U našem radu koristimo kvalitetne termo folije made in europe. Wiptac, Njemačka, termo preša Siser, Italija, rezač folije Roland dga, printeri epson i hp. Majice Fruit of the Loom, made in Morocco. Nastojimo pratiti trendove i odlučili smo se na kvalitetu.

Boje folija za termo tisak na majice

Trenutno na lageru (skladištu) imamo bijelu, crnu, crvenu, žutu, plavu, zelenu, narančastu, fuchsia (fuksija, roza), srebrna. Moguće je kombinirati boje, odnosno termo tisak boja preko boje kao na primjeru. Gore smo naveli da radimo sa kvalitetnim strojevima i materijalima tako da možemo “izvući” i više sitnog teksta na foliju. Ovdje moramo napomenuti da je višebojni termo tisak nešto skuplji jer u principu ide folija preko folije. Osim toga vrijeme izrade jedne takve višebojne majice traje puno više nego jednobojne. Zbog tog razloga odlučili smo se i za termo tisak u boji.

Termo tisak u boji

Termo tiskom u boji možemo napraviti personalizirane majice za kraj škole. Kad kažemo personalizirane, mislimo na majice koje mogu imati neka posebna obilježja za svakog učenika/maturanta posebno. Jedino ograničenje je BIJELA MAJICA. Na tamnijim majicama gubi se tisak, nešto kao print na papir u boji.

Kako to funkcionira? Vrlo jednostavno. Npr. na leđima imate svoj tekst koji želite (generacija koja je obilježila 21. stoljeće!). Iznad može biti ime učenika / maturanta. Recimo, ako netko zna nacrtati karikaturu istog to bi bio hit. Dakle, svaki učenik/maturant ima svoju majicu sa svojim nadimkom i slikom… Recimo, to je gotovo neizvedivo putem sitotiska… Mi smo u mogućnosti napraviti takve personalizirane majice za nekoliko dana nakon uplate. Imamo dugogodišnje iskustvo u grafičkoj pripremi i samom tisku. Mi sami radimo svoje pripreme za tisak kao i digitalni tisak. Termo transfer za majice za kraj škole ili bilo koju drugu prigodu također je u našoj pripremi. Nastojimo što manje koristiti usluge vanjskih suradnika jer onda ne možemo garantirati za rokove i kvalitetu usluge.

Mi smo ovdje za Vas! Kontaktirajte nas sa povjerenjem i zatražite neobvezujuću ponudu. Mi ćemo Vam izaći u susret koliko god možemo, kako cijenovno, tako i rokom isporuke.

-478-