SF

Majice Naljepnice na manjice Naljepnice termo otisak

majice sa natpisom print na majice naljepnice

majice naljepnice

Majice naljepnice

Sto je to? E, to mi radimo… Ljepimo naljepnice na majice i termo prešom ih “peglamo” do iznemoglosti da se folija uvuče u pore tkanine. I tek tad, kad pametniji popusti, u ovom slučaju majica i folija, dobijemo majice naljepnice. Folija koju koristimo deklarirana je na otpornost pranja do 80 stupnjeva celzijusa dok se preporuča 60 što je i neka gornja granica za pranje “šarene” robe. Postojanost folije je vrlo visoka uz neke osnove koje se trebaju imati na umu prilikom pranja i korištenja. Iako folija dobro podnosi visoke temperature pranja nikako ne podnosi sušilicu rublja i izbjeljivače. Isto tako i peglanje. Peglanje se vrši sa unutarnje strane majice naljepnice i nikako se ne bi smjelo peglati složenu robu da se folija presavija na rubu. Tada može doći do pucanja folije i odljepljivanja iste.

U mogućnosti samo Vam ponuditi majice sa natpisima ili nekim jednostavnijim crtežima, što bi mr. Google rekao SLIKE – Alati za pretraživanje – VRSTA – Isječak crteža ili Crtež. U ponudi imamo preko 250 već gotovih predložaka ali uvijek možemo napraviti i jedan jedinstveni samo za Vas. Na majice možemo staviti Vaše omiljene glumce, pjevače, karikature, natpise, srca, vragove, anđele… Gotovo sve što poželite… Uz majice, možete naručiti isti takst i kao naljepnicu za Vaš auto ili zid, prozor ili vrata po sniženoj cijeni u paketu 2×1. Uz majice za sebe, možemo Vam ponuditi majicu sa istim ili sličnim tekstom za Vašeg partnera ili dijete, kuma/kumu ili nećakinju, tetku…

Folija za naljepnice je pretežno od proizvođača 3M koji je ujedno i sinonim za folije, ljepila i trake. Osim 3M imamo u ponudi i druge vrhunske proizvođače za specijalne folije kao što su fluorescentne ili reflektirajuće. Izrađujemo natpise za vozila ali ne radimo obljepljivanje cijelih vozila tzv. car wrapping kao što niti ne ugrađujemo foliju za zatamnjivanje stakala. Nju možete naručiti od nas i sami ju zaljepiti. Folija za zatamnjivanje stakala i carbon folija su 3M i prodaju se po dužnom metru.

-577-