SF

Naljepnice za zid – dekorativne naljepnice

Naljepnice za zid - dekorativne naljepnice - naljepnice za majice

Naljepnice za zid – dekorativne naljepnice

Naljepnice za zid

U ponudi imamo nekoliko različitih vrsta folija za naljepnice. U poslijednje vrijeme aktualne su naljepnice za zid sa porukama. Naljepnice izrađujemo od vrhunske 3M folije. O 3M proizvodima mislim da ne moram trošiti riječi jer je to vodeća tvrtka za proizvodnju naljepnica, odnosno samoljepljivih folija.

Jeste li znali da su Post-it listići i Scotch ljepljiva traka 3M robne marke? Da, samoljepljivi notes papirići ili kako se samo sve ne zovu izazivaju zbrku u nazivu, ali kad se kaže Post-it, svi znamo o čemu se radi. Post-it je sinonim za samoljepljive papiriće za poruke. Ako obratite pozornost na svijet oko sebe možete primjetiti da je 3M sveprsutan. Popularni Car Wrapping ili obljepljivanje vozila radi se sa 3M folijama. Carbon naljepnice u originalu su 3M, ostale su loše kopije do te mjere da je carbon otisnut na trećerazrednim folijama.

Gotovo svi prometni znakovi i prometne table koriste 3M reflektirajuće folije kao i kamioni na prikolicama. U mogućnosti smo i Vama ponuditi 3M reflektirajuće najljepnice koje Vam možemo i izrezati, ne samo u trake nego i natpis. Folija sadrži čestice aluminija te je vrlo čvrsta i teško se skida sa vozila. Trajnost folije je od 5-7 godina iako neke traju i do 10 godina i više ovisno o uvjetima u kojima se folija nalazi.

Dekorativne naljepnice

Osim naljepnica sa natpisima u mogućnosti smo Vam poniditi i tzv. Glass decor ili dekoraciju stakla. Naljepnice za dekoraciju stakla rade se od mliječno bijele folije koja propušta svjetlo i “razbija” ga dok se ne vidi što je unutar prostorije. Najčešća primjena je kod prozora u prizemlju i staklenih pregrada u uredima i prostorima. Folija se može koristiti i za obljepljivanje tuš kabina i staklenih vrata kao i vitrina. Mnoge ljude nervira prozirno staklo tuš kabina i staklenih stijena pa ih daju pjeskariti. Prednost Glass decora je jednostavnos upotrebe te mijenjenja dezena bez skidanja istih. Postoji obična i Bubble Free folija. Obična je malo teže ljepljiva jer je moguće da ostanu mjehrići na većim površinama i ljepi se “na mokro” dok Bubble Free je za kompliciranije jako zakrivljeno staklo i ljepi se “na suho” ili “na mokro”.

Fluorescentne naljepnice

U ponudi imamo i fluorescentne folije proizvođača ORACAL, kao i fluo folije koje svjetle u mraku. Fotoluminiscentna folija (AGF – After Glow Film) je folija koja se “puni” pod UV svjetlom (UV lampa, sunce, obično svjetlo, dnevno svjetlo) i onda se prazni u mraku. Najčešće se koriste u dječjim sobama jer svjetli u mraku i u klubovima gdje se ističu napisi ili grafike koje se obasjavaju UV lampama.

Ostale naljepnice

Pod ostalo možemo napomenuti da imamo i termo foliju za termo otisak na pamuk, sintetiku, najlon… Sa njima radimo termo otisak – print na majice. Ukoliko imate bilo kakvu želju slobodno nas kontaktirajte i pokušati ćemo naći neko zajedničko općeprihvaćeno rješenje.

Kako to volimo reći mi smo ovdje zbog Vas, ne tražite dalje, obratite nam se sa povjerenjem. Možete tražiti i dalje ali pošaljite upit i rado ćemo Vam pokušati pomoći i pružiti savjet ili informaciju bez obzira na to da li naručili naljepnice od nas ili bilo koga drugoga.

-537-