SF

Super majice Rijeka sa natpisom

majice s natpisima za maturante skolarce

Super Majice Rijeka sa natpisom, print na majice

SUPER MAJICE RIJEKA

super majice rijeka sa natpisom za navijaceJeste li znali da i u Rijeci okolici možete nabaviti supermajice? Mi smo mali ali smo si baš super i radimo super majice. Rijeka je naš grad kao i Crikvenica gdje smo u sjedištu. Nije nam problem doći do Rijeke i donijeti super majice. U planu nam je organizacija nekog distributivnog centra za Rijeku kako se za naručene majice ne bi plaćala dostava. Ali o tom, potom… Za sada je to u našem skladišnom prostoru pored Pizzeria Brza Pizza.

Zašto smo super i zašto imamo Super Majice Rijeka.

Pokrenuli smo ME Collection by VINIL.hr i naravno, sa čim krenuti nego sa Rijekom. Rijeka je dugogodišnja boravišno prebivališna destinacija tako da vraćamo “dug” gradu koji nas je odgojio. I postavio na put kojim danas koračamo.

Prva super majica je bRIga ME! Zašto? Pa jednostavno jer me nije briga da li pada kiša ili ne, BriGA me! Imam kišobran iznad Ri i briga me…

Super Majice Rijeka bRIga ME by VINIL.hr su bijele majice. Možemo BriGA me! otisnuti u/na drugim bojama, ali ovako je to originalno zamišljeno. Bijela majica, tamno plavi ili crni tekst.

U mogućnosti smo Vam napraviti i bilo koju drugu navijačku majicu. U koliko ne želite 4WORK uvijek za Vas možemo otisnuti Vaše želje na Fruit of the Loom majice… Možemo Vam napraviti iznad svih majica ili najdraža Rijeko. Kako to izgleda, možete provjeriti u našem katalogu.

I ono što Vas sigurno zanima: Koliko to košta? Navijačke majice su od 50 kn/kom za količinu preko 20 komada (uključen PDV). Pojedinačne cijene možete provjeriti u našem cjeniku. Za veće količine (od 4 majice u kutiji / 4BoX) odobravamo popuste.
Popusti se odnose i na osobne majice fotografa, DJa i ostalih “gažera”.

Želite li i Vi originalnu riječku majicu, obratite nam se sa povjerenjem… Mi smo ovdje zbog Vas…
A možete naručiti i nešto iz našeg vinil kataloga

Novosti i promo aktivnosti možete pratiti i na našem FB profilu

-1438-